Dagbok 2016

Godt nytt år

Joda, det er liv i oss. Dessverre har vi fått problemer med pc og infisering med virus. Tone greide å gå fem på i en epost som skulle vært sendt fra posten om en pakke som ikke var blitt levert. Lasta ned noe som skulle være en pakkelapp, men det var jammen virus. Ja, ja - gjort er gjort og vi håper å få maskinen friskmeldt i løpet av uka!

Jula har vært nydelig. Langfri - hele 16 dager. Tida er god. Vi har sovet og spist og vært masse ute med bikkjene(13 av 16 dager ute). Zika har hatt ute hara og jaga på'n tapsfritt i over 20 minutter. Hun tegner godt og vi gleder oss veldig til fortsettelsen!

Zalto er vårt råskinn og jager fantastisk godt. Trekker spesielt fram prestasjon forrige dagen der han holdt haren på beina i 4 timer. Ved endt dag viste GPS'en forflyting på nærmere 5,5 mil. 

Vi fikk en fantastisk nyhet i romjula; Himdalen's Frazze jaga inn til Svensk jakchampionat! Full tid begge dager og gode egenskapspoeng. Stolte oppdrettere gratulerer Anders og Frazze så mye- en fantastisk prestasjon! Frazze har 100 % premiering på jaktprøver!

Håper dere alle har de bra!

-talas

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.02 | 22:30

En underbar hund som vi fick vänta på länge,
Det var det värt.
Bästa jakthunden vi har haft i familjen och även en underbar familje hund.
Tack Geir och Tone

...
01.01 | 21:03

Hi! Any becoming Litter's in year 2016? I would be very interested of one luzern hound puppy to get in Finland.

...
07.10 | 10:54

Flott å se hvordan han fikser det avhoppet på vegen og jager videre

...
26.05 | 22:50

Vi gleder oss til å få sjå dei til helga! Men fint og få sjå videosnutter i mellomtida. Skulle gjerne sjå langfilm med dei! ;)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE