Dagbok 2016

Er vel på tide med en oppdatering??

Det har igjen gått lang tid siden sist oppdatering. Både Geir og jeg deler noe på facebook, men det er jo ikke alle som er der! Nå har det ikke vært hverken valpekull eller jaktprøver å oppdatere om så langt denne høsten. Det betyr jo ikke at vi ikke har hatt noe å oppdatere om.

 

Vi har vært på vår årlige jakttur til Hede. Dessverre er det mye mindre hare der enn det har vært tidligere. Geir fikk skutt den første haren for Zika der - det er vi veldige fornøyde med. Det ble med den ene haren. Undertegnede hadde sitt livs opplevelse med et møte med bjørn under årets tur - en meget spesiell opplevelse som jeg vil legge ut under historier senere.

 

Så har vi kjøpt oss HYTTE Smiler og vi er så fornøyde. Det blir litt å ta tak i, men det er bare fint å ha litt å drive med. Vi har allerede hatt flere loser rundt hytteveggen!

Denne helga er vi ikke på hytta - det er kommet for mye snø og her hjemme er det barmark. Geir har testet Zalto denne helga og han er i rute. Han har vært syk, men det ser ut til at medisinen virker og at han er på vei tilbake til normalen - det er bra!

 

Til sist må vi benytte anledningen til å gratulerer Anders Kronè og Himdalen's Frazze som gikk av med seieren i SM for Luzernerstøvere. Vi er utrolig stolte over hva Anders og Frazze har oppnådd og vi sender selvsagt de varmeste gratulasjoner!

 

Håper dere har hatt en fin høst så langt - vi talas!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.04 | 22:43

Vi längtar!!

...
27.03 | 22:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

...
25.03 | 23:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

...
08.01 | 19:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE