Første kull Zika

Deilige vårdager og valpene logger ute i sola og sover. Kun 1 av sju som ikke tør å gå ut, den tøer nok opp etter hvert!. Valpene er veid og kullet jevner seg til. Det skiller fortsatt mye mellom størst og minst - men vektkurvene er så jevne og fine. 

Vi er så smått i gang med tlivenning til annet en Zika-melk. De siste dagene har valpene fått geitemelk 3 ganger om dagen. I dag har valpene fått sitt første måltid med tørrfor. Video er lagt ut nedefor.

Vi håper været holder seg. Det går nok ikke mange dagene før de skal få utforske verden videre.

Første måltid med oppbløtet tørrfor!
Nå begynner det å bli liv i kassa, både krangling og knurring:)

I dag var det igjen tid for veiing og klokllipp. Alle valpene har fine og jevne kurver Den minste valpen litt brattere enn de andre denn euka og det er fint. Vi ha startet med litt tilleggsforing og valpene får 2 måltider med geitemelk om dagen Zika er nok glad for å få litt fred fra de sylskarpe munnene, tennene er nemlig på vei fram. Vi skal nå gradvis over på fast føde og valpene er mer enn klare for det, selvom kvaliteten på melka til Zika er helt topp.

 

Det begynner å bli livat i valpekassa og det er litt krangling i kassa. Legger ut en video, slik at dere kan se :)

Nyeste kommentarer

10.04 | 22:43

Vi längtar!!

...
27.03 | 22:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

...
25.03 | 23:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

...
08.01 | 19:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE