Dagbok 2019

Alle valpene har reist og det er stille hos oss i Skjønbergkroken. Alle valpene har flyttet hjem til sine nye eiere. Les mer om det her, Første kull Zika

I dag har vi veid valpene her hos oss for siste gang. Du finner vektkurven her: Første kull Zika.

Påsken 2019 synger på siste verset, sola har gått ned og valpene har slokna godt i kassa:) De er 6 uker i dag og de siste dagene har de utforsket enda en ny del av verden. Det er så herlig å se de utfolde seg i naturen. Se mer her, Første kull Zika.

 

Vi har hatt en strålende hjemmepåske. Sol og varmt i været. Vi har kost oss hjemme med valper og vårsysler i hagen - akkurat slik vi liker det!

 

Ønsker dere alle ei fin uke, vipps så er det helg igjen!

 

- talas :)

 

Vi har startet påskeferien med sol og vår-sysler. Hyggelig besøk har vi også fått tid til. Valpene har kommet ut og sover i sola. De er 5 uker alt i dag og valpene er veid. Sjekk ut oppdatert vektkurve her, Første kull Zika.

 

Håper dere nyter påsken!

 

-snakkes

I dag har vi utvidet verdenen til valpene. Vi har pånet valpekassa slik at de nå kommer seg ut i et rom til. Moro og se hvor tøffe de er.. Sjekk ut videoklippet vi har lagt ut her, Første kull Zika. Zika slapper av mye inne sammen med oss. Det er nok godt å få pause fra 7 viltre tasser med sylskarpe tenner.

 

Nå gleder vi oss til påskeferie og fri. Det blir hjemmepåske på oss, noe vi er veldig glad i! Forventer valpebesøk av flere valpekjøpere, det blir koselig.

 

- talas :)

Nyeste kommentarer

10.04 | 22:43

Vi längtar!!

...
27.03 | 22:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

...
25.03 | 23:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

...
08.01 | 19:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE