Dagbok 2019

1. januar 2019

Enda et år er gått og et nytt er i gang. Fjorårets står tilbake som et begivenhetsrikt år her i Himdalen's kennel. En ny luzernerstøver flyttet inn hos oss på forsommeren og BB Zarek har vist seg å bli en flott herremann. Han har et herlig luzernermål og arbeider arbeidssomt og nøye i fot. Han er en glad-gutt med en fantastisk pelskvalitet. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

ST-Tira ble N J(D)CH rett før jul, før hun fylte 3 år. Det er vi veldig stolte av. Hun har innfridd våre finne-forventninger:) Zika var også nære å oppnå championatet på årets rasemesterskap, men var veldig uheldig og fant inne fot dag 2. Fikk en 3 EP og vi prøver på nytt neste høst. Nå har hun startet løpetid og vi har forventninger om valper utpå vårparten. Vi skal sørge for å få oppdatert og kull og utviklingen her.

 

Vi ønsker alle et riktig godt nytt år. Har som mål at det kommer oppdateringer oftere i 2019 enn i 2018. Vi har allerede startet litt opprydning på siden og vil fortsette med dette utover i januar.

 

Vi snakkes snart :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.04 | 22:43

Vi längtar!!

...
27.03 | 22:16

Det var gott att läsa att Zika blev friskmeldt. Nu får vi hoppas att det går bra resten av valpetiden. Valparna ser riktigt finna ut.

...
25.03 | 23:17

Det var mye ekstra. Lykke til :)

...
08.01 | 19:27

liker lyden her :) jeg hadde moren til Tira sammen med ST . Helt lik los mål

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE